Detox and Reset Retreat

5 Day Program for JA Manafaru

Welcome to your Detox and Reset schedule, we are thrilled that you have given yourself this time and, your body this gift. We encourage you to leave the outside world aside by leaving your phone in your villa. This will allow your mind some space and deepen the positive affects you will gain from your experience. Your journal is a great tool to records your thoughts, feelings and sensations during this journey

Each day you will find your Lime Ritual placed in your villa, we encourage you to squeeze the lime into lukewarm water and drink this when you wake. For the best affects try to avoid any coffee intake for 90 minutes after waking.

Prior to retiring for the night enjoy a moment of thankfulness for what you have given to yourself on this day and enjoy the charcoal tonic provided.

We have drafted the following schedule for you based on the treatments you selected. We would also welcome you to the Spa each morning for your vitamin and mineral check, so that your personalised juice can be prepared at Kakuni restaurant between 10am and 12pm.

Time	Activity	Duration	Notes/Location
	Wed	lnesday 1st May	
10.00am	Initial Consultation	45 min	
10.45am	Vitamin Check	15 min	
4.00pm	Slimming Massage	60 min	
	Suggested Activi	ity - Stand Up Paddle Bo	pard
	Thu	rsday 2nd May	
10.00am	Scalp Massage	40 min	
10.45am	Vitamin Check	15 min	
7.00pm	Stress Relief Meditation	30 min	Wear comfortable clothing
	Suggested Activity	- Coconut Palm Bird We	eaving
	Fr	iday 3rd May	
6.30am	Hatha Yoga	60 min	Wear comfortable clothing
10.00am	Vitamin Check	15 min	
4.00pm	Cocotella And Jam	30 min	Meet at Kakuni
	Suggested Activity	/ - Traditional Sunset Fis	shing
	Sat	urday 4th May	
10.00am	Face Lift Massage DIY	30 min	
10.30am	Vitamin Check	15 min	
4.00pm	Detox Body Wrap	60 min	Do not eat for 90 min prior
	Suggested Activ	ity - Experience Scuba D	Dive
	Su	nday 5th May	
10.00am	Lymphatic Drainage	60 min	No caffeine prior
11.00am	Vitamin Check	15 min	
11.15am	Wellness Program Review	15 min	
	Suggested Ac	ctivity - Magey Hiya Tour	r



Active De-Stress Retreat

5 Day Program for JA Manafaru

Welcome to your Active De-Stress schedule, we are thrilled that you have given yourself this time and, your body this gift. We encourage you to leave the outside world aside by leaving your phone in your villa. This will allow your mind some space and deepen the positive affects you will gain from your experience. Your journal is a great tool to records your thoughts, feelings and sensations during this journey

Each day you will find your Lime Ritual placed in your villa, we encourage you to squeeze the lime into lukewarm water and drink this when you wake. For the best affects try to avoid any coffee intake for 90 minutes after waking.

Prior to retiring for the night enjoy a moment of thankfulness for what you have given to yourself on this day and enjoy the charcoal tonic provided.

We have drafted the following schedule for you based on the treatments you selected. We would also welcome you to the Spa each morning for your vitamin and mineral check, so that your personalised juice can be prepared at Kakuni restaurant between 10am and 12pm.

Time	Activity	Duration	Notes/Location	
Wednesday 1st May				
10.00am	Initial Consultation	45 min		
11.00am	Foot Reflexology	50 min		
7.00pm	Pranayama Breathing	45 min		
	Suggested Activity - Na	ture Trail Walk		
	Thursday 2n	d May		
6.30am	Sun Salutation Yoga	30 min		
10.00am	Thai Massage	60 min		
11.00am	Vitamin Check	15 min		
	Suggested Activity - Hear	t of House Tour		
	Friday 3rd	May		
6.30am	Hatha Yoga	45 min		
11.45am	Vitamin Check	15 min		
12.00pm	Recipe Conversion Class	30 min		
	Suggested Activity - Traditio	nal Sunset Fish	ing	
	Saturday 4t	n May		
6.30am	Guided Banyan Tree Journey	45 min		
4.00pm	Chakra Balancing Massage	90 min		
5.30pm	Lymphatic Face Massage	30 min		
	Suggested Activity - Exper	ience Scuba Div	re	
	Sunday 5th	May		
6.30am	Assisted Stretching	30 min	Wear comfortable clothing	
1.45am	Wellness Program Review	15 min		
2.00pm	Probiotics Drinks	30 min		
Suggested Activity - Guided House Reef Snorkelling				



Taste of Wellness Retreat

3 Day Program for JA Manafaru

Welcome to your Taste of Wellness schedule, we are thrilled that you have given yourself this time and, your body this gift. We encourage you to leave the outside world aside by leaving your phone in your villa. This will allow your mind some space and deepen the positive affects you will gain from your experience. Your journal is a great tool to records your thoughts, feelings and sensations during this journey

Each day you will find your Lime Ritual placed in your villa, we encourage you to squeeze the lime into lukewarm water and drink this when you wake. For the best affects try to avoid any coffee intake for 90 minutes after waking.

Prior to retiring for the night enjoy a moment of thankfulness for what you have given to yourself on this day and enjoy the charcoal tonic provided.

We have drafted the following schedule for you based on the treatments you selected. We would also welcome you to the Spa each morning for your vitamin and mineral check, so that your personalised juice can be prepared at Kakuni restaurant between 10am and 12pm.

Time	Activity	Duration	Notes/Location	
Friday 3rd May				
10.00am	Initial Consultation	45 min		
10.45am	Detox Body Scrub	60 min		
12.00pm	Cocotella And Jam	30 min	Meet at Kakuni	
Suggested Activity - Traditional Sunset Fishing				
Saturday 4th May				
6.30am	Guided Banyan Tree Journey	60 min		
10.00am	Vitamin Check	15 min		
5.00pm	Eminence Mini Facial	45 min		
5.45pm	Pranayama Breathing	45 min		
	Suggested Activity -	- Experience Scuba D)ive	
Sunday 5th May				
6.30am	Hatha Yoga	45 min		
9.45am	Vitamin Check	15 min		
10.00am	Eminence Mini Facial	45 min		
10.40am	Abdominal massage	40 min	Do not eat for 90 min prior	
Suggested Activity - Magey Hiya Tour				



Mindful Journey Retreat

10 Day Program for JA Manafaru

Welcome to your Mindful Journey schedule, we are thrilled that you have given yourself this time and, your body this gift. We encourage you to leave the outside world aside by leaving your phone in your villa. This will allow your mind some space and deepen the positive affects you will gain from your experience. Your journal is a great tool to records your thoughts, feelings and sensations during this journey

Each day you will find your Lime Ritual placed in your villa, we encourage you to squeeze the lime into lukewarm water and drink this when you wake. For the best affects try to avoid any coffee intake for 90 minutes after waking.

Prior to retiring for the night enjoy a moment of thankfulness for what you have given to yourself on this day and enjoy the charcoal tonic provided.

We have drafted the following schedule for you based on the treatments you selected. We would also welcome you to the Spa each morning for your vitamin and mineral check, so that your personalised juice can be prepared at Kakuni restaurant between 10am and 12pm.

Time	Activity	Duration	Notes/Location
10.00		nesday 1st May	
10.00am	Initial Consultation	45 min	
10.45am	Intuitive Aroma Massage	60 min	
	Suggested Activity	y - Stand Up Paddle Bo	pard
0.00		sday 2nd May	
8.00am	Floating Breakfast	15	
10.00am	Vitamin Check	15 min	
7.00pm	Pranayama Breathing	60 min	Wear comfortable clothing
	Suggested Activity -	Coconut Palm Bird W	'eaving
		day 3rd May	
6.30am	Hatha Yoga	45 min	
10.00am	Moksha Massage	60 min	
11.00am	Vitamin Check	15 min	
	Suggested Activity	- Traditional Sunset Fi	shing
		rday 4th May	
6.30am	Guided Banyan Tree Journey	60 min	
11.45am	Vitamin Check	15 min	
12.00pm	Sugar Free "Sweets"	30 min	Meet at Kakuni
	Suggested Activit	y - Experience Scuba L	Dive
	Sun	day 5th May	
10.00am	Vitamin Check	15 min	
6.30pm	Hair Oil Treatment	30 min	
7.00pm	Halo Of Light Meditation	30 min	
	Suggested Acti	ivity - Magey Hiya Tou	r
	Mon	day 6th May	
6.30am	Hatha Yoga	45 min	
11.45am	Vitamin Check	15 min	
12.00pm	Healing Broths	30 min	Meet at Kakuni
•	Suggested Activity - S	unset and Dolphin Exp	perience
		sday 7th May	
10.00am	Bathtub Tea Making	30 min	
10.30am	Vitamin Check	15 min	
	Suggested Activity - Sr	norkelling Adventure E	Excursion
		esday 8th May	
6.30am	Beach Yoga	45 min	Meet at Kakuni
11.45am	Vitamin Check	15 min	
150111	VICALITIC OFFICER	10 111111	

12.00pm	Food Fermentation	30 min	Meet at Kakuni
	Suggested Activ	vity - Nature Trail Walk	<
	Thur	sday 9th May	
10.00am	Lymphatic Drainage	60 min	No caffeine prior
11.00am	Shiro Dhara	30 min	
7.00pm	Yog Nidra	60 min	Wear comfortable clothing
	Suggested Activi	ity - Heart of House Too	ur
	Frid	lay 10th May	
6.30am	Hatha Yoga	45 min	
10.00am	Eminence Hydrating Facial	60 min	
11.00am	Wellness Program Review	15 min	
	Suggested Activity - S	ubterranean Wine Cell	'ar Tour



Culinary Journey Retreat

7 Day Program for JA Manafaru

Welcome to your Culinary Journey schedule, we are thrilled that you have given yourself this time and, your body this gift. We encourage you to leave the outside world aside by leaving your phone in your villa. This will allow your mind some space and deepen the positive affects you will gain from your experience. Your journal is a great tool to records your thoughts, feelings and sensations during this journey

Each day you will find your Lime Ritual placed in your villa, we encourage you to squeeze the lime into lukewarm water and drink this when you wake. For the best affects try to avoid any coffee intake for 90 minutes after waking.

Prior to retiring for the night enjoy a moment of thankfulness for what you have given to yourself on this day and enjoy the charcoal tonic provided.

We have drafted the following schedule for you based on the treatments you selected. We would also welcome you to the Spa each morning for your vitamin and mineral check, so that your personalised juice can be prepared at Kakuni restaurant between 10am and 12pm.

Time	Activity	Duration	Notes/Location	
	Wednesc	lay 1st May		
12.00pm	Initial Consultation	45 min		
5.00pm	Stress Relief Meditation	45 min		
5.45pm	Shiro Dhara	20 min		
	Suggested Activity - Stand Up Paddle Board			
44.45		2nd May		
11.45am	Vitamin Check	15 min		
12.00pm	Super Salads	30 min	Meet at Kakuni	
4.00pm	Moksha Massage	90 min		
	Suggested Activity - Coc		eaving	
0.00		3rd May		
9.00am 10.00am	Floating Breakfast Vitamin Check	15 min		
10.00am 10.15am	Spa Pedicure	70 min		
4.00pm	Recipe Conversion Class	30 min	Meet at Kakuni	
1.000111	Suggested Activity - Subte	00		
		y 4th May	ar rour	
6.30am	Guided Banyan Tree Journey	60 min		
9.45am	Vitamin Check	15 min		
12.00pm	Banyan Tree Picnic			
	Suggested Activ	ity - Movie Night		
	Sunday	5th May		
10.00am	Face Lift Massage DIY	30 min		
10.30am	Vitamin Check	30 min		
10.45am	Relaxing Balinese Massage	60 min		
12.00pm	WYW Dressings And Sauces	30 min	Meet at Kakuni	
	Suggested Activity	- Magey Hiya Tour		
		6th May		
11.45am	Vitamin Check	15 min		
12.00pm	Foraging Lunch	60 min	Meet at Kakuni	
7.00pm	Scalp Massage	40 min		
	Suggested Activity - I		ass	
		7th May		
10.45am	Vitamin Check	15 min		
11.00am	Lymphatic Drainage	60 min		
12.00pm	Maldivian Cooking Class	60 min	Meet at Kakuni	
2.00pm	Botanicals Tea And Infusions	30 min		
	Suggested Activity - Su	stainable Garden 1	<i>「our</i>	

